FAQ

Hoe schrijf ik me in ?
 

Voor elke activiteit is er een inschrijvingsmodule voorzien. Onder de rubriek "stages" vindt u de subpagina "inschrijvingen".

Lukt het niet om via de website in te schrijven , dan kan dit heel eenvoudig via mail  : info@tomsvzw.be

Heb ik specifiek materiaal nodig ? 

 

Sportkledij volstaat, het schoeisel voor de gravelbanen outdoor dienen voorzien te zijn van een visgraatmotief (met andere woorden : geen schoenen met een zwaar reliëf zoals voetbalschoenen, loopschoenen, etc...) 

Wat tennismateriaal betreft voorzien wij steeds ballen , aangepast aan de leeftijd en het niveau van de deelnemer. Ook beschikken wij over heel wat tennisraketten die kunnen uitgetest worden, aangepast aan uw leeftijd en niveau. Een racket onmiddellijk aanschaffen is zeker niet nodig, beter nog, de trainers kunnen u heel wat advies geven over de juiste materiaalkeuze.

Zijn de lessen en stages verzekerd ?

 

Uiteraard. Voor het tennisgedeelte wordt er via TennisVlaanderen een verzekering voorzien. Voor de andere stages beschikken we over een specifieke sportverzekering.

Zijn de trainers gediplomeerd ?
 

Alle trainers beschikken over 1 of meerdere diploma's in hun specialiteit. Neem een kijkje op de subpagina "team" om kennis te maken met ons trainersteam.

 

Kunnen we stages, lessen of trainingen volgen als we een dag afwezig zijn ?

Dit kan, maar is niet ideaal. Indien je 1 les mist is dat nog geen ramp, maar de lessen worden wel opgebouwd op basis van de vorige lessen. Dus veel afwezig zijn is uit den boze.

 

Kunnen ouders kijken tijdens de lessen en trainingen ?

 

Uiteraard. Vanop een afstand kan én mag steeds gekeken worden naar de vorderingen die uw kind maakt tijdens een les, stage of training. We vragen echter een ruime afstand te bewaren om de leerling toch de ruimte te geven waarin het zichzelf optimaal kan ontplooien. Een evaluatiegesprek met de trainer kan steeds achteraf, maar nooit tijdens de lessen.

© 2018 by T.O.M.S. vzw

T.O.M.S. vzw

Maatschappelijke zetel : Heiderust 12

8420 De Haan

info@tomsvzw.be

0486/21.05.84

  • Facebook Long Shadow